Pause in Croatia

First things first, Kroatië is prachtig. En ik voel mij meer dan gezegend dat ik in zo een land als deze een break mag nemen van het alledaagse leven. Het is 21 uur verwijderd van mijn vertrouwde stad Amsterdam, maar ook hier voel ik mij thuis. Samen met mijn familie zit ik een appartement in Bibinje, een kleine plaats in Zadar die aan de Adriatische kust ligt. Het is hier in één woord adembenemend.

IMG_7434

Iedere dag word ik wakker in tropische temperaturen, zie ik mooie stranden en uniek gekleurde huizen. Ons appartement ligt op een centrale plek en het strand is op loopafstand. Daarnaast wandel je binnen een minuut naar verschillende supermarktjes en restaurants. Het uit eten kan al vanaf E4,- per persoon en dat is omgerekend 35 Kuna’s.  Ik vind het hier persoonlijk niet duur, maar ieder zo zijn eigen mening.

Tot nu toe geniet ik het meest van mijn familie en de sfeer. Alhoewel er hier geen kleurlingen zijn, voel ik mij echt welkom. Wij worden overal  met open armen ontvangen. Het voelt oprecht en er hangt een positieve vibe waar ik geen genoeg van kan krijgen.

IMG_7260We hebben nog zes dagen voordat we dit paradijs verlaten. Tot die tijd ga ik samen met mijn familie volop genieten van mijn rust, het strand en van Kroatie. In de volgende post zal ik meer foto’s met jullie delen.

Als je ook lekker vakantie hebt, geniet er met volle teugen van.

You deserve it!

Love Irai

<3

 

Vergelijkbare berichten

4 reacties

  1. Super fijn om dit te lezen Irai! geniet van je welverdiende vakantie!
    U are a true inspiration, bloggen vanuit de zon, zee en het strand, you go girl!

    Dikke kus,

    Sérèn

  2. Heerlijk om te lezen dat je zo aan het genieten bent! Enjoy to the fullest! Ik heb Kroatië al op mijn lijstje staan! xxxx Sima

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *