| | |

TGOW: 365 days

Het is vandaag precies 365 dagen geleden dat ik aan mijn virtuele reis begon. De bestemmingen die ik door deze reis hebt bereikt zijn voortgevloeid uit het overwinnen van mijn angsten en volgen van mijn dromen. Het resultaat, een beginnend platform die velen lezers heeft weten te inspireren. Dit verdient een tekstuele toast op The Gift of Words en mijn ‘dearest readers’.
Op 4 maart klokslag 17:00 ging mijn lifestyle blog, The Gift of Words de lucht in. Vol spanning, maar zeker met trots kondigde ik mijn nieuwe levensgebeurtenis aan.  De support die ik vanuit alle hoeken kreeg deed mijn hart glimlachen en ik was hier oprecht dankbaar voor. Daarnaast waren de reacties zeer positief en kreeg ik opbouwende kritiek. Dit was voor mij de voornaamste reden waarom ik steeds meer inkt op papier wilde publiceren. Ik blogde in de eerste maand erop los en probeerde zo creatief mogelijk met mijn pen/beste vriend om te gaan. Helaas verslechterde mijn relatie met de pen door de drukte. Daarnaast begon ik aan mijn blogs te twijfelen of ze niet te persoonlijk waren.  Deze gedachtes zorgde voor een ommekeer waardoor ik abrupt wilde stoppen met bloggen. Door de support van mijn coach/medeblogger Sérènity, beste vriendin Genesis en trouwe lezers stopte ik niet maar hield de pen steviger vast en typte ik  verder op het ritme van de Forward button.

 

Oprechte verhalen
In de afgelopen 365 dagen  heb ik 18 oprechte verhalen in de vorm van een blog gepubliceerd. Van afwijzing tot mijn welverdiende vakantie na 13 jaar. De blog over de heren van IIB evenementen sloeg goed aan en werd bijna 1400 keer gelezen. Ik werd zelfs op het evenement Aftergooi aangesproken dat nu velen mensen echt weten wie de heren zijn. Mijn persoonlijke favoriet blijft Lose to win omdat het zo puur geschreven is. De onderstaande reactie ontving ik van een vriendin en die ging door merg en been! Wat een liefde…

‘Iraida je bent een levend voorbeeld voor mij, een echte doorzetter. Velen mensen die er even doorheen zitten zul je helpen om anders naar het leven te kijken. Je blogs veranderen mensen hun leven. Blijf doorgaan,  EN LAAT NIKS JE TEGENHOUDEN. Je kan het!”

De toekomst van TGOW
De liefde voor de pen is nog steeds vurig en onze relatie is sterk verbeterd. Soms ben ik op papier even de draad kwijt, maar iedere keer vinden de pen en ik weer samen een uitweg om mijn lezers te trakteren op een tekstuele inspiratie boost. Mijn doel is om dit blijvend te doen op alle gebieden van lifestyle. Tijd om hierop te toasten!

Vandaag, precies 365 dagen na de launch van mijn  lifestyle blog wil ik In het bijzonder het glas heffen op coach/medeblogger Sérènity,  die ervoor heeft gezorgd dat mijn relatie met de pen verbeterd en uitdagend blijft. Mijn beste vriendinnen Kelly en Genesis voor het blijvend vertrouwen in mij en de pen. Mijn nicht Eure als proeflezer en haar bemoediging. Last but not least, mijn trouwe lezers. Samen vormen jullie de redactie en eerste steen achter the Gift of Words. Vanuit dit punt blijf ik samen met jullie bouwen aan een beter, sterker en groter platform.
Are you with me?

T-o-a-s-t!

Love,

Irai

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *