IMG_0035

De pen en ik zijn al sinds kleins af aan beste vrienden. Waar mijn hart ging, daar was mijn pen ook. Samen vielen we als een blok voor taal. Het maakte niet uit wat ik schreef, het idee dat het kon was voor mij vrijheid.

Ondanks de vurige liefde voor de pen, koos ik voor een ander levenspad. Als jong meisje wilde ik namelijk stewardess worden en die droom kon en wilde ik niet laten varen. Ik maakte het waar. Zo vastberaden als ik was begon ik aan de Nederlandse Luchtvaartcollege. In plaats van in 4 jaar, rondde ik de studie in 3 jaar af met een onvergetelijke stage bij KLM als grondstewardess. Nadat ik getekend had voor mijn MBO diploma, wilde ik mijn vleugels verder verspreiden. Ik wilde verder studeren en ik koos doelbewust voor een toekomst met de pen. 

Een eigen blad, gevuld met mijn content was een droom. Dus schreef ik mij in voor de opleiding Communicatie. Tijdens de vakken waar ik creatief mocht schrijven, voelde ik opnieuw weer de liefde voor de pen. Dit gevoel wilde ik nooit meer kwijt. Dus ik hield stevig vast en zette mijn passie en dromen voort. In het 3e jaar liep ik mijn redactie stage bij een fullservice communicatiebureau waar ik vijf maanden, 40 uur in de week mocht pennen. Een uitdaging, maar ben tot op de dag vandaag dankbaar dat ik deze kans heb gekregen. Het was weer een bevestiging dat de pen mijn beste vriend is. Mijn voormalige Stagebegeleider, heeft mij toen aangeraden om een blog te starten. Mijn angsten heb ik toen aan de kant gezet en met behulp van mijn blogcoach Serenity ben ik op 4 maart 2013 live gegaan. Een lifechanging moment. Een moment waar ik uit mijn comfort zone ben gestapt, om mijn liefde voor de pen openbaar te maken en delen. The Gift of Words, was het eindresultaat. De naam van mijn blog is afgeleid van mijn eigen naam(gift)(blessing) en de woorden die ik deel, geef ik als cadeau vandaar The Gift of Words. 

Vier jaar lang was The Gift of Words mijn thuis. Sinds 4 maart 2017, is The Gift of Words veranderd naar Miss Clare Creates. Dit is mijn canvas waar jij als lezer al mijn creaties terug kunt vinden.

Miss Clare Creates is mijn thuis, mijn hart en mijn spiegel.

Welkom lieve lezer.

Liefs,

Irai