Jingle Bells

We ‘jingelen’ de maand december in. De maand waarin de liefde regeert.
Overal ter wereld spenderen families en geliefdes kostbare tijd aan elkaar. Als familiemens is december ongetwijfeld mijn favoriet. De warmte die in deze maand ontbreekt, vullen mijn meest dierbaren aan.

Alhoewel december ontzettend veel liefde met zich meebrengt, blijft het voor mij een dubbel gevoel. Ik verloor precies één dag na kerst mijn meest kostbare bezit, mijn moeder. Het telefoongesprek wat een paar dagen voor haar overlijden heeft plaatsgevonden, speelt ieder jaar weer als een terugkerende melodie af in mijn hoofd. De leegte en het gemis kan geen woord beschrijven. Ondanks dit alles, blijft december voor mij genomineerd als de mooiste en warmste maand ooit.

‘Mixed Melodies’
December brengt mij ook veel vreugde. Het is een reminder dat God mij weer 365 dagen de kans heeft gegeven, om er het beste van te maken. Daarnaast is het een maand waarbij ik stil sta bij alle mooie maar ook minder mooie momenten van 2013. Ook is december
een periode waarin ik iets vaker omringd ben door mijn familie die ik als een zegen zie. Verder betekent het begin van december ieder jaar weer dat ik nog maar een maand verwijderd ben van mijn verjaardag. Op 6 januari 2014 is het tijd voor C-h-a-m-p-a-g-n-e want dan vier ik alweer mijn kwarteeuw bestaan op deze aardbol en mag ik 25 kaarsjes uitblazen! Normaal gesproken ben ik nu al aan het plannen voor mijn dag! Ik draai overuren op verschillende webshops voor de perfecte outfit. Door de studie lopen de zaken dit jaar iets anders. December is voor mij namelijk niet alleen het einde van 2013, maar ook het einde van mijn vierjarige HBO Communicatie opleiding. Iets waar ik ontzettend trots op ben! Voordat het zover is moet ik in de maand december knokken voor een voldoende voor mijn afstudeerscriptie, zodat ik in februari 2014 mijn HBO Bachelor diploma in ontvangst mag nemen.

Family Oh december
Alhoewel ik momenteel in een stressvolle periode zit, kijk ik uit naar een schitterend december om tijd te doorbrengen met mijn familie en dierbaren. De stoel van mijn moeder zal ook deze kerst weer leeg zijn, haar warmte zal ik ongetwijfeld vreselijk missen, maar de gedachte aan haar zal mij doen laten genieten van de maand december.

Ik wens al mijn lieve lezers een fantastische en warme decembermaand toe. Maak een melodie net als ‘Jingle Bells’ aan herinneringen, die je volgend jaar met plezier terug kunt luisteren.

‘’ ♬ Oh, Jingle bells, jingle bells 
try ENJOYING all the way’’

Geniet ze!

Love,

Miss December

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *