Daddy’s Dime

 06.01.1989 zullen we nooit meer vergeten. De eerste ontmoeting tussen vader en dochter. Het feit dat ik inmiddels al 24 winters jong ben doet er voor hem niet toe.Voor hem ben ik nog steeds zijn kleine meisje. Mijn vader ‘Franklin Eugene Pregers’ was niet alleen mijn moeders eerste liefde, maar ook de mijne. Terwijl ik dit schrijf, flitsen er miljoenen herinneringen voorbij, die een onbeschrijfelijke indruk op mij hebben achtergelaten.

Mijn vader is altijd mijn beschermer geweest. Als kind vreesde ik voor honden, maar met m’n vader in de buurt was dat overbodig. Als ‘superman’ tilde hij me op zodat zijn kleine diamant ongedeerd bleef. Een mooi gebaar en dat ene gevoel dat er altijd iemand is die je zonder te vragen beschermt wil ik nooit meer kwijt. Alhoewel hij 7000 km bij mij vandaan zit, is mijn vader altijd dichtbij. Één ding dat ons altijd zal verbinden is onze gedeelde liefde voor uniformberoepen. Papa zal altijd mijn politieman blijven en ik blijf zijn kleine stewardessje.

De herinneringen in mijn hart bouwen een brug. Bij iedere telefoontje laat hij mij weten dat hij zo trots als een pauw is en dat hij van zijn oudste dochter houdt. Net een alarmklok wakkert hij op het juiste moment mijn innerlijke motor aan om te blijven vechten voor mijn dromen. Als er iemand is die deze support, is het mijn vader!

‘Mi lobi yu’

Toast op alle Papa’s  & soon- to be papa’s :

‘ A dad is son’s first hero and a daughter’s first love.’
Dus wees een rolmodel.

Happy FATHERSDAY,
Papaaaaaaaaa power to all father’s out there.

With L-ove,

Irai

Vergelijkbare berichten

Eén reactie

  1. Hoi irayda is een heel mooie tekst hoor schat, k ondersteun j te aller tijde, k ben ook heel erg trots op hem hoor, hij is mijn Peetvader maar tegelijkertijd ook mijn vader ,lobie vo hem!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *