My story, my motivation

Achter ieder persoon schuilt een verhaal. Een verhaal dat vertelt waar je vandaan bent gekomen en waar je naar toe gaat. De bochten waar je door heen hebt moeten wringen, en de paden die je hebt bewandeld. Je tranen, blijdschap en successen. Alles komt uiteindelijk naar voren in jouw verhaal. Het is de reden, waarom je bent wie je bent. Het is jouw verhaal.

Mijn persoonlijke verhaal is altijd mijn motivatie geweest. Het verlies van mijn moeder op jonge leeftijd is de eerste reden achter de pen. Het is de reden waarom ik hier op internet mijn kleine plek heb gecreëerd. Het is nooit mijn excuses geweest. Ik heb geen moment gedacht omdat ik mijn moeder ben verloren, ik het recht had om de handdoek in de ring te gooien. Of gedacht dat ik zielig was en iedereen medelijden met mij moest hebben. Het verlies van mijn moeder heeft veel impact op mij gehad. Toch is het nooit een belemmering voor mij geweest, want zonder of met moeder, wist ik dat het lot deels in mijn handen ligt. Ik heb daarom na het overlijden van mijn moeder zelf het stuur vastgepakt en sindsdien niet meer losgelaten. Het missen van mijn moeder is tot op heden geen excuses om mijn dromen te laten liggen. Het is juist mijn motivatie geweest om deze waar te maken.

Mijn persoonlijke verhaal zal altijd mijn kracht blijven, en nooit mijn zwakte. Dit is een bewuste keuze, want ik wil niet dat mijn omstandigheden mijn leven bepalen. Iedere gebeurtenis die ik heb meegemaakt, zie ik als een bouwsteen voor mijn toekomst. Een nieuwe bladzijde die mijn persoonlijke verhaal versterkt en mij een boost geeft om verder te knokken. Hoe moeilijk het soms ook is, laat jouw persoonlijke verhaal geen excuus zijn, maar juist je motivatie.

My story is my motivation.
And yours?

With Love,

Irai

Vergelijkbare berichten

12 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *