Job hunting #1

Inmiddels schrijf ik nu meer motivatiebrieven dan blogs, omdat de ‘’job hunting’’ officieel van start is gegaan. Daarom is het hier zo akelig stil, maar vandaag zijn de pen en ik er weer. We zijn klaargestoomd om jullie virtueel mee te nemen op banenjacht. Mevrouw Clare jaagt namelijk naar een contract bij een bedrijf waarbij passie en creativiteit centraal staan. Maar waar? Een vraag die ik mezelf iedere dag stel.

Het antwoord heb ik na de vele sollicitaties en afwijzingen nog steeds niet gevonden, toch blijf ik volharden. De ‘’solliciteer button’’ is pas van mij af, totdat ik bij het juiste bedrijf ben aangenomen. Tot die tijd blijf ik zoeken naar een creatieve functie, waarbij de pen een belangrijk onderdeel is of wordt. Een functie waarbij er ruimte is voor een starter, let op één die gedreven is, altijd tot de max gaat en niet stopt. Een creatieveling die zich blijf inzetten tot we meer dan het beoogde resultaat behalen. Ja dat ben ik, een werknemer die presteert. Een ambitieuze twintiger die graag zo snel mogelijk op de stoel van een #juniorredacteur zit en zich verder mag ontwikkelen tot een échte #contentkoningin.

Ik heb het nu bij vele bedrijven geprobeerd, maar helaas zonder resultaat. De banen die ik aanneem zijn leerzaam, maar hebben meestal 1% met mijn studie te maken. Ik ben nu juist op zoek naar een functie waar ik die andere 99% uit kan halen. Deze Communicatieprofessional is namelijk klaar voor een volgende stap in haar carrière, dus als je een gouden tip hebt of een specifiek bedrijf of persoon weet, schrijf mij please. Ik schrijf je terug, dat is immers mijn vak en passie. Mijn dank is zo groot als de liefde voor mijn pen.

Ps: mijn pen en ik gaan nu weer verder met onze job hunting.

Tot ‘job hunting‘ part #2

With love,

Irai

Vergelijkbare berichten

2 reacties

  1. Wederom mooi geschreven! Er komt snel wat moois op je pad. Als iemand het verdiend, dan ben jij het wel. X Sima

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *