Bye Bye’ 14

foto-93
2014 was niet altijd zoet, vaak genoeg ook zuur maar ondanks dit laatste was ik niet uit het veld te slaan. Mijn volharding werd groots beloond en ik besefte steeds weer dat er in iedere tegenslag overwinning zit. Het behalen van mijn Bachelor in Communicatie was hier het bewijs van. Na een vierjarige strijd, was ik trots dat ik ondanks de vele obstakels de finish had behaald. Naast dat ik dit jaar geslaagd ben heb ik meerdere mooie momenten gehad en die deel ik graag met mijn lezers.

Mijn 2014 begon voortreffelijk want ik vierde mijn kwarteeuw bestaan. Ik ben dankbaar dat ik mijn 25e verjaardag heb bereikt, want er zijn genoeg jongeren die deze leeftijd niet behalen. Daarnaast hebben alle obstakels en hindernissen van mijn 25e levensjaar naar overwinningen geleidt. Ze hebben mij tot de jonge, sterke en vooral ambitieuze vrouw gemaakt die ik vandaag de dag ben.

The Gift Of words, 1 jarig bestaan
Inmiddels ben ik al een jaar trotse eigenaresse van mijn lifestyle blog, The Gift of Words. Ik heb al mijn hoogte – en dieptepunten met jullie gedeeld met als doel om een iedere lezer te inspireren en te bemoedigen. De reacties waren verrassend goed en zonder mijn liefdevolle lezers zou de The Gift of words niet bestaan. Bedankt voor alle feedback en support, op naar nog een jaar vol bemoedigende verhalen.

Redacteur Kleurrijke Lijst 2014
Sinds april maak ik deel uit van het redactie team van de Kleurrijke Lijst. Dit is een lijst met inspirerende en invloedrijke Nederlanders die het verschil maken in de hedendaagse Maatschappij. Maandelijks zoek ik samen met de redactie naar kleurrijk talent en schrijf ik korte bio’s over deze personen. De hoofdredacteuren Raja en Khalid maken een selectie en slechts 100 namen komen op de Kleurrijke lijst te staan. Op 7 november werd de 4e Kleurrijke lijst gelanceerd en ben dankbaar dat ik hier een bijdrage aan mocht leveren.

foto-96

Ontmoeting met mijn vader na 15 jaar
Mijn vader kwam in augustus op vakantie naar Nederland en kon hem na 15 jaar in mijn armen sluiten. Helaas voor korte duur, maar we hebben weer nieuwe herinneringen met elkaar gemaakt. Dat is voor mij het belangrijkste en ik hoop hem in 2015 weer te kunnen knuffelen.

Tot slot, 2014 bedankt voor de onvergetelijke reis. Het waren 365 inspirerende, liefdevolle, gezellige en gezegende dagen. In iedere tegenslag zat een overwinning. Ik ben dankbaar voor alle momenten die God mij heeft gegeven, want geen seconde is ons beloofd. Op naar 2015, make sure you make the best of it.

Happy 2015!

Love,

Irai

Vergelijkbare berichten

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *