IMG_5270Mijn lifestyleblog is sinds vandaag een feit! Ik heb er altijd al van gedroomd, maar had er nooit het lef voor. Na mijn redactiestage heb ik toch mijn stoute schoenen aangetrokken. Ik heb de ervaren blogger Sérènity van Serenitheory.nl benaderd om mij te coachen/ondersteunen met mijn blog. The gift of words is daar het resultaat van.

The Gift of Words is de plek waar ik mij express without limits. Het is mijn dagelijkse spiegel die jullie een kijkje in mijn leven geeft. Het leven van een ambitieuze, serieuze maar soms ook een prettig gestoorde hilarische dramaqueen die van mode, lifestyle en muziek houdt.

Mijn blog zou niet bestaan zonder deze mensen:

  • Ik wil  BASIS Communicatie bedanken voor de uitdagende redactiestage. Wim Barendregt, mijn stagebegeleider voor de goede begeleiding en bemoediging om door te gaan met schrijven.
  • Sérènity voor haar geweldige rol als coach. Ze inspireert, motiveert en activeert mij om mijn dromen te volgen.
  • Genesis, mijn beste vriendin die tijdens dit proces nooit aan mij heeft getwijfeld. Mijn andere beste vriendin Kelly voor haar positiviteit. Mijn nicht Eure die altijd achter mij staat.
  • Sania, voor haar enthousiasme en geloof sinds dag één. Izzy en Evren, die mij de kans hebben gegeven om content te leveren voor hun evenementen pagina.

Ik ben jullie allemaal dankbaar! Ik dacht dat ik het niet zou kunnen, maar door jullie geloof, bemoediging en support I actually can! Thx, appreciate it to thé fullest!
Love,

Irai