foto-6Ja, mijn moeder – die geweldige sterke vrouw- is mijn nummer één inspiratiebron. Niet alleen omdat het mijn moeder is, maar gewoon omdat ik nog nooit zo een sterke vrouw heb gezien. I swear, met haar doorzettingsvermogen heeft ze bergen verzet. Dit is mij, zelfs na haar overlijden altijd bijgebleven. Ik heb het dan ook toegepast in mijn eigen leven. Sterker nog, ik ben in haar voetsporen getreden.

Bijna 36 jaar lang vocht ze tegen de ziekte Sikkelcel. Tot m’n 11e zag ik hoe ze vocht voor mij, m’n broer en haar eigen leven. Een ziekte die ze nooit de baas zou zijn. Het zien van haar strijd, was voor mij een bemoediging. Ik bewonderde haar strijdlust. Ondanks alles bleef ze positief. Haar situatie veranderde, maar haar glimlach niet!

Mijn moeder is mijn held, mijn grote voorbeeld en mijn beschermengel. Ik heb haar helaas maar 11 jaar mogen ervaren. Toch heeft ze me laten zien dat je, je niet moet laten leiden door je omstandigheden. Gebruik ze als een wapen, put er kracht uit.” Excuses hold you back, action moves you forward

LOVE,
Irai