memories, herinneringen, mama

Ik weet het nog

Ik weet het nog dat ik dacht dat ik na het overlijden van mijn moeder geen normaal leven meer zou kunnen opbouwen, maar I did. Zestien jaar later bouw ik nog steeds aan mezelf en mijn toekomst.

Ik weet het nog als de dag van gisteren dat mijn leraar ondanks mijn hoge cito-score zei dat ik thuis hoorde op het VMBO omdat HAVO te hoog gegrepen was. Toch bewees ik hem en velen anderen het tegendeel.

Ik weet het nog dat toen ik onverwachts op mezelf ging wonen, dat het voelde alsof ik er nog niet klaar voor was. Zeven jaar lang hield ik tegen mijn eigen verwachtingen in thuis, op school en werk alle ballen omhoog. Dank u God!

Ik weet het nog dat ik aan mijn HBO studie begon en twijfelde of ik onder andere mijn propedeuse in een keer zou halen. Maar Glory be to God want bij de propedeuse uitreiking stond ik daar.

Ik weet het nog dat ik driftig op zoek was naar een droomstage als redacteur en de moed bijna had opgeven. Twee dagen voor de deadline had ik door geloof en volharding twee stages(inclusief droomstage) binnen gesleept. Ja Iraida, you did that!

Ik weet het nog dat ik eerst niet wist hoe ik mijn droomstage zou kunnen combineren met mijn parttime baan. Toch tikte ik 5 dagen in de week de tofste tekstjes en knalde ik 2,5 dag bij New Look als Verkoopmedewerkster. Zwaar, maar niet onhaalbaar!

Ik weet het nog dat ik door alle obstakels het behalen van mijn Bachelor in Communicatie onmogelijk leek. Maar met God en mijn doorzettingsvermogen is alles mogelijk. Dus kon ik in 2014 deze mijlpaal afstrepen!

Ik weet het nog dat ik door de jaren heen mijn hoop ben verloren, maar deze ook met 1000000% volharding en geloof terug heb gewonnen.

Ik weet nu dat er nog genoeg uitdagingen op mijn pad zullen komen, maar de herinneringen aan mijn eigen overwinningen zullen mij hier door heen helpen. In welke strijd je nu ook zit, vergeet niet dat jij je eigen motivatie bent. Hetgeen wat mij helpt en mij gemaakt heeft tot de Iraida die ik nu ben.

Dus stay motivated and get your prayers up!

God is good all the time.

Can i get an Amen?

Love,

 

Iraida

4 reacties

  1. AMEN! Wederom een prachtig stuk! Ik heb een hoop meegemaakt met jou en onvergetelijke tijden. Met een glimlach kunnen we hierop terugkijken! God bless you

    1. Thanks Siem, dat hebben we zeker. Proost op onze onvergetelijke tijden en op alle anderen mooie momenten die komen gaan. Bedankt voor je support, you rock!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *