mode kapper

Stunning Style: Whitley Boerleider

Oh my, it’s been way too long, maar ik ben weer terug met een nieuwe stunning style. Meet: Whitley(25), mama van Maison en eigenaresse van de geweldige kapsalon Beauty&haargeheimen. Naast dat Whitley iedere kappersbezoek tot een succes maakt, heeft zij ook gevoel voor stijl. Zo spotte ik haar vorige week op mijn tijdlijn en kreeg ik ‘’all kinds of life’’ door Whitley haar outfit. Helaas kon ik het maar één keer liken, maar gelukkig heb ik haar meerdere keren kunnen vertellen hoe stunning ik haar outfit vind.  Zo stunning, dat ik het met jullie wil delen. Dus hier is de stunning style van deze week:

stijl

Whitley steelt de show in haar Bershka top,  Zara broek, Uzzuri tas en slippers. Persoonlijk vind ik de combinatie van denim met geel stunning. En haar blonde hairdo voegt nog een WAUW effect toe aan haar #ootd. Whitley zag er #summerproof uit en ik weet zeker dat zij aan het ‘’shinen’’ was op Ibiza.

Lieve Whitley, bedankt voor je inspiratie en stay stunning!

Wat vinden jullie van haar #ootd? Jullie kunnen haar volgen op instagram, Facebook of een kijkje nemen op haar website.

With love,

Irai

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *