Do it now

Plotseling was de knop om toen ik de inspirerende quote ‘Do it now – sometimes later becomes never‘ las. De woorden schoten rechtstreeks naar mijn hart en motiveerde mij weer om te knokken voor mijn dromen. Het bloggen, is daar één van. Na ontelbare mislukte pogingen om The Gift of Words draaiende te houden, had ik nu weer de moed om mijn pen opnieuw te pakken en mijn creativiteit te delen met mijn lezers. Daarom zijn mijn pen en ik vanaf vandaag weer hier te vinden. Uiteraard in een nieuw jasje, want het is alweer drie jaar geleden dat ik mijn blog opende met de eerste post ‘Actually I can‘.

Vandaag (her)open ik mijn blog met ‘Do it now’ want hoe meer ik stil sta bij het leven, des te meer ik besef dat het kort is. Te kort om te wachten, maar niet te kort om te doen.

Weet je hoeveel twintigers dachten aan morgen maar die bewuste ochtend nooit meer hebben gezien? Genoeg. Ik geloof dat niemand dit wil. Je wil alles maken van het hier en nu. Dat kan door je talenten te benutten en diep te graven in je hart zodat je weet wat je wil. Bij mij was het duidelijk. Naast het pennen heb ik een grote voorliefde voor styling. Ik krijg serieus vlinders van het creëren van outfits voor mezelf en anderen. Toen ik een goede vriendin voor de FunX awards mocht stylen, werd mijn passie bevestigd. Ouassima bemoedigde mij om er iets mee te doen, mijn omgeving al veel langer. Tot voor kort durfde ik het niet, maar twee weken geleden zette ik de eerste stap door mijn eigen Instagram styling page ter inspiratie te openen. The Styling gift it is. Hier deel ik mijn visie op styling. Veel volgers heb ik nog niet maar ik moet je zeggen dat het gevoel dat ik eindelijk de stap heb genomen om er iets mee te doen, voelt als een zoete overwinning waarvan de smaak blijft hangen. En ik wil er alles aan blijven doen om in deze creatieve modus te blijven hangen.

En hoe zit het met jou? Waar ligt je hart en voed je het? Als dit niet het geval is, wil ik je uitdagen om een bezoek te brengen aan je hart. Als je weet waar je hart sneller van gaat kloppen (op langere termijn). Neem dan gelijk die eerste stap, want sometimes later becomes never.

Start now!

In het bijzonder wil ik nog even, mijn blogcoach Seren bedanken voor haar inzet en geloof. Mijn beste vriendin/zus Gen, voor het herinneren aan mijn droom, Mijn zus Eure en goede vriendin Ouassima voor hun oneindige support. And last not but least, blogger Teni die ik nog nooit in het echt heb ontmoet. Jouw blogs zijn echt lifechanging en hebben er deels weer voor gezorgd dat ik vandaag weer ben begonnen met bloggen. Dankbaar, dank jullie wel!

With Love,

Iraida

Vergelijkbare berichten

4 reacties

 1. Lieve Iraida,

  Ik volg je al enige tijd op Instagram nadat je af en toe comments achter liet bij mij en ik nieuwsgierig was wie er achter dat Instagram account zat. Toen ik ging kijken werd ik meteen geïnspireerd en voelde ik een soort positieve vibe, direct ben ik je gaan volgen! Dat ik nu lees dat je je blog weer bent gestart geeft me zo’n goed gevoel, heel gek om dat zo te zeggen haha maar ik ben trots op je! Deze post is ook prachtig beschreven en zet me aan het denken.
  Ik ben benieuwd naar meer posts van je! Oja, natuurlijk ben ik je nieuwe Instagram account ook gaan volgen 😉 Ik ben gek op fashion/lifestyle/interior blogs en accounts.

  Heel veel liefs!
  Teni

  1. Hey lieve Teni,

   Ik heb je berichtje wel drie keer gelezen.Bedankt voor je positieve reactie, ik waardeer het enorm.En die positieve vibe, voelde ik bij jou al vanaf dag 1 en ben je dan ook via alle kanalen gaan volgen. Je bent echt een inspiratiebron voor mij en heb zonder dat ik je in het echt heb ontmoet veel van je geleerd. Nogmaals bedankt voor het lezen van mijn blog, volgen en uiteraard voor je bemoediging. Ik kijk uit naar je boek.

   Liefs,
   Iraida

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *