Lieve vrouw, het is iedere dag jouw dag, maar vandaag nog meer. Own it.
Ik wil je er aan herinneren dat vrouw zijn al jouw kracht is en niet jouw zwakte. Je bent voldoende zoals je nu bent. Dat was je al vanaf de geboorte. Een overwinnaar vanaf de eerste seconde. Vergeet dat niet. Draag dit in je hart en gedachten bij iedere stap die je zet.

Weet je wel hoe bijzonder je bent? Er is niemand zoals jij. Je bent uniek In je dromen, doelen en doen. In jou zijn. Van binnen tot aan buiten. Een uniek geschenk. Voor jezelf, je omgeving en de wereld.

Een vechtersbaas in hart en nieren. Opgeven komt niet voor in je vocabulaire. Je staat na iedere uitdaging nog steeds op beide benen. En hoe? ijzersterk. Altijd klaar om het beste van jezelf te geven. En dit met een ieder die je waardeert te delen.

Lieve vrouw, waar je ook heen gaat. Vergeet nooit waar je vandaan bent gekomen. Het is je motivatie. Als je jezelf even uit het oog verliest. Kijk dan in de spiegel. De reden waarom je doet wat je doet. Luister naar je kloppende hart die je richting geeft. Blijf dromen, durven en doen.

Bijzondere vrouw. Jij die leven kan geven. Jij die kan opvoeden. Jij die meerdere ballen omhoog houdt in het gezin. Jij die stappen in geloof neemt. Jij die doet wat er gedaan moet worden.

Ode aan jou.

Gisteren, vandaag en alle morgen die komen gaan.
Happy international womensday!

Keep on kicking ass!
Love Irai

Beeld: Pinterest