Het leven is niet altijd een beauty, soms ook een beast. Maar wanneer je ongeacht dit ook de schoonheid van het leven ontdekt. Dan ga je pas leven. Dan gaan de deuren voor je open, want je accepteert het leven zoals het is. Je vecht er niet langer tegen. Eenheid met het verleden en  heden, zorgt dat je gaat genieten van het leven. En wanneer je ondanks je omstandigheden geniet, besef je dat het leven goud is.

Mijn leven is goud. Ik heb eindelijk het punt bereikt dat ik voldaan ben met wie ik ben en waar ik sta. Dan heb het niet over de mijlpalen die ik bereikt hebt als mens. Ik heb het over mijn mindset, daar waar de kwaliteit van het leven ligt. Een positieve mindset, zelfacceptatie en God aan mijn zijde heeft mijn leven de afgelopen tijd drastisch veranderd. Ik sta anders in dit leven. Zo gefocust op het nu. Genietend. Content. En dat is voor mij het beste punt wat je kunt bereiken. Het is zo rustgevend dat ik niks anders meer wil dan dit gevoel te delen en vermenigvuldigen met een ieder die op mijn pad komt.

Het mooie is dat ik voor mijn leven en hart heb gebeden. God heeft hier naar geluisterd en geleverd. Als je op jonge leeftijd je moeder verliest, kan je de schoonheid van het leven uit het oog verliezen. Dat is de keerzijde van verlies. Gelukkig heb ik er ook kracht uitgeput en de schoonheid weer teruggevonden. Het gemis zal altijd blijven maar de leegte die is verdwenen en wordt langzaam maar zeker gevuld met God’s liefde. Ik had niet gedacht dat ik ooit op deze plek zou komen vanwege mijn omstandigheden, maar here I am …happy and content with life…

Zo dankbaar, dat ik dankzij God de schoonheid van het leven opnieuw heb ontdekt.

Thank you God.

With love,

Irai