I got a thing for stripes! En dit wil ik natuurlijk met jullie delen. Daarom hier mijn Stripes inspiratie voor days. Ik trap af met een casual look die door de mooie blouse ook een classy tintje heeft. Deze outfit heb ik speciaal samengesteld voor mijn style-gram: The Styling gift. Voor mij is dit een keeper, en voor jullie?

Stripes

 

 

Style spiration
Ben je nog niet om van de bovenstaande outfit? Scroll gerust verder voor meer style stripes spiration.

stripes fashion

Denim X Stripes
Verliefd op deze combinaties, de outfits zijn zo simpel maar de strepen geven het ”OH my” effect.stripes

Iraida X Stripes
Mijn hart houdt ook van gestreepte jurkjes. Can you tell? Van Frankrijk tot aan Kroatie: stripes.
stripes fashionZwart-wit X Stripes
Classy, comfortable en cute. Dat zijn deze outfits in mijn ogen. Wat vindt jij?

*
Heb jij ook a thing for stripes?
Share your love in the comment section.

With love,

Irai

 

Beeld: pinterest