Mijn nieuwe telefoonhoesje heeft mijn hart gestolen. En alles wat mijn hart steelt, deel ik graag op mijn blog. Dus ook dit telefoonhoesje die ik mocht reviewen van de webwinkel Telefoonhoesjestore. Een webshop waarbij je jouw  telefoon en tablet flink in de watten kunt leggen. Ze hebben namelijk de leukste telefoonhoesjes, telefoonaccessoires en tablethoezen. Van flipstand hoesjes voor je tablet tot aan hardcase hoesjes voor je telefoon. Ik, als iPhoner koos voor een diepblauwe hardcase, die ik bij binnenkomst de naam Blue ocean heb gegeven.

telefoonhoesjestore-2

De kleur blauw en ik hebben altijd een klik. Dus,  ik val bijna voor alle items die deze kleur hebben. Maar nu viel ik niet alleen voor de kleur, maar ook op het design. Het motief(tintfolie)sprak mij erg aan. Het lijken net golven, die mij onbewust aan de zee laten denken. En wie wil dat niet? Ik zeg daar geen nee tegen. Mijn nieuwe telefoonhoesje zegt trouwens ook nee tegen beschadiging. Door het ontwerp van deze hardcase wordt mijn telefoon beschermd. Er is dus hoop na een valpartij. Verder vind ik het fijn dat de knoppen aan de zijkanten vrij zijn. Zo hoef ik niet door de case heen te drukken. Ook niet geheel onbelangrijk, het voelt prettig in de hand, is scherp geprijsd(€12,95) en werd in Usain Bolt snelheid geleverd.

tel-4

Genoeg voordelen dus, maar heeft deze blue beauty ook nadelen? Ja, ik vind dat het hoesje nauwsluitend om je telefoon zit waardoor het iets moeilijker is om deze te verwijderen. Daarnaast is het jammer dat het hoesje van de bovenkant en onderkant niet bedekt is. Ondanks deze nadelen ben ik nog steeds ‘head over heels” op mijn Blue ocean. Ik hoop dat jullie dat ook binnenkort zijn met jullie mogelijke nieuwe aanwinst. Telefoonhoesjestore heeft namelijk een ruim aanbod waarbij o.a mijn mede-Iphoners en Samsungers kunnen slagen. Denk maar aan iPhone 7 plus hoesjes of Samsung Galaxy S7 Edge hoesjes. Ik weet zeker dat er een hoesje bij staat waar jouw hart sneller van gaat kloppen.

Bedankt Telefoonhoesjestore!

Wat vinden jullie van mijn nieuwe telefoonhoesje?

Liefs,

Iraida