Mijn 4 maart is hier. Yay! Het is vandaag precies vier winters terug dat ik mijn eigen online plek creëerde. The Gift of Words, mijn lifestyleblog, www.iraidaclare.nl ging op 4 maart 2013 officieel de lucht in. Vanaf dit moment was ik vastberaden om mijn hart te delen met het wereldwijde web. Actually, I can was mijn allereerste post en boodschap naar de wereld toe. Een inspirerende reminder waar ik mijn virtuele reis mee begon.

De nummer een reden achter mijn blog is nog steeds liefde. Als tiener begon ik met schrijven vanuit het rouwproces van mijn moeder. En in dit proces ontdekte ik mijn liefde voor de pen. Het was zo intens dat ik vier jaar geleden de stap van papier naar het web heb gemaakt. Sindsdien is die vurigheid alleen maar gegroeid. Weet je, als je van iets houdt, verlaat je het nooit. Dat is voor mij ook zo met pennen. Ik keer altijd weer terug naar die liefde. Ook als ik er even afstand van neem, verlies ik mijn passie nooit uit het oog.

In de afgelopen vier jaar heb ik veel geschreven over onderwerpen die echt Iraida zijn. Hier komt mijn verledenheden en toekomst in terug. De blogs die ik neerpen zijn bedoeld om jouw hart te raken en hier het verschil in te maken. Ik wil graag de stem zijn die ik niet had. Het voornaamste doel van mijn blogs zijn om jouw motor warm te houden. 

Na vier jaar is mijn motivatie om mijn blog te runnen er nog steeds. Mijn passie is groter dan ooit en mijn dankbaarheid is niet eens in woorden uit te drukken. Het gaat mij niet om de grootte van mijn publiek. Het gaat er om dat ik iedere keer als ik schrijf, iemand uit het publiek raak. En dat doe ik. Dat hoor ik binnen en buiten mijn kring. Dit geeft mij voldoening en houdt mijn motor warm. Als het even tegenzit, lees ik mijn eigen woorden terug. Ik weet waar ik vandaan ben gekomen en ik weet waar ik naar toe ga.

The Gift of Words was te klein voor mijn toekomstige dromen. Daarom sla ik vanaf vandaag, 04 maart 2017 een bredere richting in met Ms. Clare Creates. Ik creëer zoveel meer dan alleen woorden. Mijn passie voor styling en fotografie krijgen hier ook een plek. Alles wat ik creëer, zal een weerspiegeling van mij zijn. Van een bemoedigende woord tot aan een inspirerende outfit. I got you!

Speciale dank aan the creator himself(GOD), mijn blogcoach Seren en mijn lezers. Mijn vader, mijn 2e moeder, sisters by heart Genesis & Euredice, goede vriendin Sima en mijn grote broer Joel. En aan een ieder die mij support, dankzij jullie creëer ik en zal dit tot de laatste dag dat het kan doen.

Miljoenen keer bedankt!

& heel veel liefde

Iraida

 Beeld: Pinterest